top of page

Access Energetic Facelift™

Aktualizováno: 27. 3. 2019

Energetický Facelift je v podstatě takový LIFE LIFT.


Oživuje a omlazuje nejen naši tvář a dekolt, ale i celé tělo až na úrovni DNA. Když je naše tělo vyživené a regenerované touto úžasnou hýčkající energií, celý náš život se tím také oživuje a dává do pohybu. Máme větší chuť si ho naplno, s radostí a lehkostí užívat.


Je to úžasná, pečující, léčebná a relaxační technika, která využívá energii k aktivaci vašeho obličeje tím, že spouští mnoho tělesných procesů, které jsou specificky zaměřené na transformaci účinků stárnutí, gravitace a stresu.


KDE JSTE SOUHLASILI SE STÁRNUTÍM?

Jak probíhá ošetření?


Jemnými dotyky na obličeji, krku, dekoltu, ale i na ploskách nohou se spouští frekvence energií, které regenerují a omlazují celý systém, včetně všech vnitřních orgánů až ke koruně hlavy.


Vymazávají se roky "zmrzlých emocí", vyhlazují vrásky a otáčí hodiny zpět bez ohledu na to, jaký je váš věk.


Energetic Facelift™ také maže z mysli a těla vaše přesvědčení, soudy, názory a omezení ohledně stárnutí a degenerace těla.


Na rozdíl od botoxu, jehel, chemických peelingů a operací je Energetic Facelift™ jemnější, víc pečující a laskavější pro vás a vaše tělo.


CO KDYBY STÁRNUTÍ BYLO JEN VOLBOU?

Ošetření, trvající cca 90 minut, je zcela bez rizika a pokud se provádí opakovaně, jsou výsledky dlouhodobé.


Když si dopřejete Energetic Facelift, nemění jen váš fyzický vzhled, ale i celkové vyzařování osobnosti a stáváte se více sami sebou!






Zdroj: www.accessconsciousness.com


bottom of page