top of page

Access Bars®

Aktualizováno: 1. 4. 2019


Co jsou Access Bars?


Access Bars® je jemná, praktická technika, kterou představil Gary M. Douglas na počátku 90. let. Je to 32 jedinečných bodů na hlavě, které souvisí s různými oblastmi a aspekty života. Během sezení Access Bars® se praktik jemně dotýká těchto bodů, aby se uvolnil elektromagnetický náboj všech myšlenek, myšlenek, postojů, rozhodnutí a přesvědčení, které vás mohly v dotčených oblastech života omezit.


Dnes jsou Access Bars® praktikovány ve více než 170 zemích po celém světě, využívají se jako silný a pragmatický nástroj v rodinách, školách, podnicích, u sportovců, psychologů, umělců a mnoha dalších.


Na začátku byly Access Bars tím jediným prostředkem, nabízeným v Access Consciousness®. A dodnes zůstávají základem a jádrem všech nástrojů Access Consciousness® , protože kdyby přijímání a poskytování Access Bars® bylo jen tím jediným, co byste kdy udělali, tak nakonec se stanete vědomými.


Jak to funguje?

Access Bars® pomohly tisícům lidí změnit mnoho aspektů jejich života.

Lidé uvádějí lepší zdraví, snadnější spánek, hubnutí, lepší sex a vztahy, úlevu od úzkosti, menší stres a mnohem více ...


Představte si, že by někdo mohl stisknout tlačítko a ztlumit ten hlas ve vaší hlavě, který vám říká, že nejste dost dobrý/dobrá, a nebo že nemůžete dosáhnout toho, o čem sníte? Všechna omezení, která vytvoříte ve svém životě, jsou spojena s vašimi myšlenkami, nápady, postoji, rozhodnutími a přesvědčením o tom.

Lehkým dotykem Bars bodů začínáte odstraňovat to, co je uzamčené ve vaší mysli

a těle a co vám brání věřit, že můžete mít a tvořit život, o kterém jste vždy věděli, že je možný.


Jedním z prvků měnících život, který se přirozeně děje s každým sezením Access Bars®, je prvek přijímání.

Jak často spustíme své bariéry a dovolíme, aby nás někdo jiný skutečně obdaroval? Naučit se přijímat je klíčem k pozvání více toho, oč v životě žádáme. Access Bars® usnadňují přijímání zcela jinak, než jakékoli jiné způsoby v této realitě.


Účinky Access Bars®

  • hluboké uvolnění těla i mysli

  • snižování stresu, napětí, únavy a vyčerpanosti

  • odstranění bolestí a nemocí, nastartování samouzdravujících procesů v těle

  • pomoc při obtížných životních situacích v jakékoliv oblasti života

  • odstranění psychických problémů jako jsou deprese, úzkosti, strachy, fobie atd. pomoc při Aspergerově syndromu, ADHD, ADD, autismu, OCD, epilepsii, Alzheimeru... snížení hyperaktivity u dětí a zklidnění

  • zlepšení schopnosti vnímání a snadnější učení se novým věcem

  • vede k celkovému rozvoji osobnosti na psychické i fyzické úrovni

  • a MNOHO dalších pozitivních účinků a možností




Jak vypadá sezení (ležení )?


Vzpomínáte kdy naposledy ve svém životě jste byli naprosto uvolnění, vyživení a opečovávaní? Nebo je to už příliš dlouho, co jste obdrželi laskavost a uzdravení bez jakéhokoliv souzení vašeho těla i vás samotných?


Při sezení lidé často vnímají pocit hluboké relaxace. Mnoho lidí spí - dokonce i ve velmi hlučném prostředí. Někteří lidé vidí obrazy, jiní cítí pocity ve svém těle, jako je vibrování, brnění, teplo, záškuby nebo chvění.

Velmi často lidé na konci sezení říkají: "Tak takhle skvěle jsem si neodpočinul/a už roky."


Sezení Bars obvykle trvá 60 - 90 minut a můžete ho obdržet 1 x měsíčně, týdně nebo i denně. Efekt Access Bars je individuální pro každého člověka a liší se od sezení k sezení, i se stejnou osobou. Kromě zlepšení fyzického zdraví, lidé zaznamenávají větší intuitivní vědomí, větší vděčnost, laskavost, mír a klid a snazší komunikaci.


Neexistuje žádná správná ani špatná cesta a nejlepší způsob, jak zjistit, jaké budou Access Bars®pro vás, je vyzkoušet si to sami!



Zdroj: www.accessconsciousness.com




bottom of page